Για πολλούς ιδιοκτήτες σπιτιων, το φυσικο ξυλινο δάπεδο είναι όμορφο και πολυτελές, χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία,τα laminate δάπεδα προσφέρουν μια πρακτική και οικονομικά προσιτή εναλλακτική λύση.Το Laminate είναι ένα εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό που αποτελείται από τέσσερα στρώματα πίεσης . Μπορεί να προσφέρει την ίδια όμορφη εμφάνιση όπως το σκληρό ξύλο, ενώ η μείωση του κόστους και η φροντίδα ειναι δραματικά μικρη.

 Το Laminate δάπεδο αποτελείται από τέσσερα στρώματα, που συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια εξαιρετικά σκληρή επιφάνεια. Μια διαδικασία άμεσης πίεσης ασφάλειες κάθε στρώμα σε ένα άλλο, δημιουργώντας ένα ενιαίο κομμάτι για εύκολη εγκατάσταση. Το πίσω στρώμα είναι το τελευταίο στρώμα, κάτω από το έλασμα. Είναι ενισχυμένο με μελαμίνη για να παρέχει δομή και ανθεκτικότητα στο νερό. Ο πυρήνας fiberboard έρχεται το επόμενο. Αυτό είναι ένα εξαιρετικά πυκνό συμβούλιο πυρήνα που βοηθά να παρέχουν αντοχή στην κρούση και της σταθερότητας στο laminate. Το διακοσμητικό στρώμα είναι το αισθητικό μέρος του δαπέδου, είναι συνήθως μια απίστευτα λεπτομερή φωτογραφία που δίνει την εμφάνιση ενός άλλου υλικού. Το στρώμα φθοράς τελειώνει το φύλλο off. Αυτό είναι ένα σαφές φινίρισμα που είναι ενισχυμένο με οξείδιο του αργιλίου για να παρέχει σκληρότητα, αντοχή στους λεκεδες και στην υγρασία.

 το laminate  που είναι αδιάβροχο, ειναι ανθεκτικό στις γρατσουνιές και στους λεκέδες , είναι ευέλικτο και αρκετά ανθεκτικό για να χρησιμοποιηθεί σε σκληρότερο περιβάλλον, όπως μια κουζίνα και μπάνιο, καθώς και μια τραπεζαρία. Το Laminate είναι επίσης σχετικά εύκολο να καθαριστεί. Ωστόσο, δεδομένου ότι είναι κατασκευασμένα από τέσσερα στρώματα, μερικές φορές το νερό ή υγρό καθαρισμού μπορεί να διεισδύσει στα στρώματα μεταξύ, προκαλώντας κάποιες από τις ίνες να απορροφούν νερό και να διογκώνονται. Αυτό τείνει να συμβεί με φθηνά laminate δάπεδα, γι 'αυτό είναι πάντα μια καλή ιδέα για να σκουπίσετε διαρροές αμέσως.

Το Laminate είναι επίσης απίστευτα εύκολο να  το εγκαταστήσετε.  Δεν διαρκεί περισσότερο από μια ημέρα ή δύο, και μπορεί να περπατήθει και να χρησιμοποιηθεί αμέσως μετά την εγκατάσταση. 

Αισθητικά, τα laminate μπορούν να μιμηθούν σχεδόν  οποιαδήποτε επιφάνεια. Μια φωτογραφία υψηλής ποιότητας από ένα πραγματικό κομμάτι ξύλο, τούβλα, πλακάκια, πέτρα, ή άλλο υλικό χρησιμοποιείται ως διακοσμητικό στρώμα. Συχνά, η προηγμένη ανάγλυφη εκτύπωση μπορεί να προστεθεί για να κάνει μία ρεαλιστική υφή στο πάτωμα.

Αν και είναι φθηνο, είναι σημαντικό να είμαστε προσεκτικοί σχετικά με την ποιότητα του laminate δάπεδου που αγοράζετε.  Ρωτήστε για τις εγγυήσεις που έρχονται με το πάτωμα. 

Νέα

Αυτός το πεδίο είναι κενό.